• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Breda anklar

Här hittar du produkter som är designade och utvalda för breda anklar.

Anklar, inklusive fotknölarna, har samma benämning som vrist eller fotled och de kan se ut på många olika sätt. Dem finns i många olika bredder och skiljer sig från varje individ till individ. Breda fötter eller breda vrister kan vara genetiskt men kan även bero på andra faktorer. De flesta besvär går det att komma tillrätta med.

Man kan t.ex. få svullna anklar om man landar illa på foten, vrickar foten eller trampar snett. De kan svullna om man är gravid, är överviktig och det är inte helt ovanligt att de svullnar upp efter många timmars stillasittande.  Även en svullnad, runt ankeln, kan vara tecken på hjärtsviktssymtom, eller en försämring i en redan befintlig hjärt- eller njursvikt som då behöver kontrolleras av läkare.

Har man en hög vrist, bred fotled, breda vader, svullen ankel eller oavsett vad bred ankel kan bero på så är oftast många produkter, som normalt erbjuds på marknaden, för smala. Produkter med större utrymme och bredare passform ger bättre förutsättningar och en skönare komfort utan att det klämmer och gör ont.

Det är inte alltid så lätt att hitta produkter med bred passform. I vårt sortiment hittar du både skor, ankelkängor och stödstrumpor som lämpar sig för dig som kan behöva lite extra utrymme.

85 produkter

85 produkter

Du har sett 36 av 85 produkter