• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
vårtfri-penna-vårtbehandling.jpg
vårtfri-penna-vårtbehandling.jpg
VårtFri

VårtFri Pen Vårtbehandling

339 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

VårtFri Pen är en behandling som effektivt behandlar och torkar ut fotvårtor och vårtor på händer, armbågar och knän.

Vårtborttagningsmedlet absorberas rakt in i vårtan och lämnar därmed inga spår på huden. Behandlingen innehåller en kraftfull myrsyralösning i en behändig penna som särskilts har utformats uppfylla konsumenters önskemål och samtidigt vara enkel och effektiv att använda.

Pennan har ett triangelformat grepp för att ge en ergonomisk och stabil applikation. Pennans unika spets ger automatiskt rätt dosering till vårtan. Behandlingens myrsyra absorberas direkt in i vårtan, vilket gör att du exempelvis kan ta på dig strumpor, skor eller ta ett bad direkt efter behandling.

Användning:
Behandla en gång i veckan. Vårtorna brukar vanligtvis försvinna helt efter 5-15 behandlingar. 

En förpackning räcker till 30 behandlingar

Undvik att applicera lösningen på omgivande hud kring vårtan eftersom myrsyran är frätande och kan skada frisk hud. Detta är särskilt viktigt vid behandling av tunn hud, som till exempel barns hud och på ovansidan av handen.

Vårtborttagning är ett enkelt, bekvämt och effektivt sätt att behandla vårtor på. Fotvårtor uppkommer oftast på fotsulan och orsakar av HPV-virus som smittar via hudkontakt (både direkt och indirekt). Fotvårtor är ofarliga men kan skapa obehag eftersom de ofta sitter på ställen som belastas mycket. Huden omkring vårtan hårdnar, vilket kan orsaka smärta när du går.