• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
toespeader-berkemann-tåspridare.jpg
toespeader-berkemann-tåspridare.jpg

Berkemann Para Toe Spreader Tåspridare

89 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Tåspridare från Berkemann i mjukt Para-gummi som förhindrar smärta som kan uppstå vid tryck eller skav mellan tårna, exempelvis vid hallux valgus och snedställning av tårna som gör att de trycks mot varandra.

Tåspridaren har ett övre och ett undre stöd som ser till att tåspridaren inte glider eller hamnar i fel position.

Antibakteriell.

Storlek (längd):
M - 22 mm
L - 26 mm

En förpackning innehåller 2 st tåspridare.

Skydda dina tår från skav och blåsor med tåskydd i mjuka och skyddande material. Tåspridare och tådelare skyddar från skav mellan tårna och är passande vid exempelvis hallux valgus och hammartå.

Berkemanns hallux valgus-produkter lindrar obehag orsakade av den snedställning av stortåbenet som gör att en såkallad hallux valgus-knöl kan uppstå. Produkterna lindrar smärta och skyddar knölen från tryck och skav. Snedställningen kan även skonsamt korrigeras med hjälp av speciella bandage.

Berkemann ger dina fötter komfort, lindring och avlastning vid exempelvis hallux valgus, nedsjunkna förfotsvalv, plattfot och besvär med liktorn, trycksår, förhårdnader, skav och blåsor på fötterna. Berkemanns sortiment består av bandage för korrigering av hallux valgus samt för att lätta obehag som kan uppstå, förfots-bandage, skoinlägg och pelotter för nedsjunkna förfotsvalv samt hudvänliga avlastningsprodukter för trycksår, liktorn, förhårdnader samt skav och blåsor som kan uppstå vid användade av exempelvis för trånga skor.

Hallux valgus uppstår på grund av en snedställning av stortån då denna pressar sig mot de övriga tårna. Stortån kan även gå över eller under de närmsta tårna. Snedställningen av storån leder till att stortåbenet trycks utåt, och en benig knöl bildas i samband med detta på fotens insida. Hallux valgus är inte nödvändigtvis smärtsamt, men då snedställningen förändrar fotens form kan det vara svårt att hitta skor med bra passform, och smärta kan således uppstå vid bärande av obekväma eller trånga skor.