• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
bauerfeind-hallux-valgus-valguloc-II.jpg
bauerfeind-hallux-valgus-valguloc-II.jpg
ortos-valguloc-II-hallux-valgus.jpg
Valguloc-II-ortos-bauerfeind.jpg
ortos-hallux-valgus-valguloc-II.jpg
hallux-valgus-ortos-valguloc-II.jpg

Bauerfeind ValguLoc II Ortos Hallux Valgus

1 349 kr

Skickas inom 2-5 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Stabiliserande ortos ValguLoc II från Bauerfeind för korrektion av stortån vid hallux valgus. Ortosen kan användas både i vila och rörelse. Ortosen är lämplig att använda postoperativt efter hallux valgus-operation eller vid funktionell behandling av snedställning på grund av hallux valgus. Individuell inställning tack vare tredimensionellt inställbar led.

 

- För korrektion av Hallux Valgus
- Kan bäras både i vila och rörelse

En universalstorlek - passar både höger och vänster fot.
Produceras i Tyskland

Hallux valgus uppstår på grund av en snedställning av stortån då denna pressar sig mot de övriga tårna. Stortån kan även gå över eller under de närmsta tårna. Snedställningen av storån leder till att stortåbenet trycks utåt, och en benig knöl bildas i samband med detta på fotens insida. Hallux valgus är inte nödvändigtvis smärtsamt, men då snedställningen förändrar fotens form kan det vara svårt att hitta skor med bra passform, och smärta kan således uppstå vid bärande av obekväma eller trånga skor.

Bauerfeind erbjuder medicintekniska skoinlägg, sulor och ortoser som är utvecklade för att hjälpa människor att återfå rörlighet samt öka förutsättningarna för god hälsa. Bauerfeind syfte är att skapa medicintekniska produkter som kan hjälpa människor att återfå sin rörlighet och därmed öka förutsättningarna för en god hälsa.