• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
hammertoe-correction-bandage-berkemann.jpg
hammertoe-correction-bandage-berkemann.jpg

Berkemann Hammer Toe Correction Bandage

299 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Berkemann Hammer Toe Correction Bandage är en nattskena för hammartå.

Nattskenan korrigerar hammartåns felställning under natten med hjälp av två mjuka kardborreband och ett fäste i plast. Samtidigt får du även avlastning för fotens insteg tack vare skumvaddering på plastfästets undersida.

Antibakteriell.

One size.
Producerad i Tyskland
En förpackning innehåller en nattskena.

Hammartå uppstår när det mittersta partiet av tån höjs upp och tåns främre del böjs nedåt. Det kan liknas vid en kloliknande deformation av tån. Hammartå kan uppstå på grund av att tån tvingas in i en onaturlig position, exempelvis vid användning av för trånga skor, men kan också orsakas av svaga muskler. Balansproblem och smärta kan även uppstå vid hammartå eftersom tån inte är korrekt positionerad.

Berkemanns produkter för hammartå lindrar obehag orsakade av exempelvis för trånga skor eller på grund av en kloliknande felställning av tårna (exempelvis vid reumatism). Produkterna hjälper till att skydda tårna från tryck och skav, och vissa kan även hjälpa till att korrigera felställningar.

Berkemann ger dina fötter komfort, lindring och avlastning vid exempelvis hallux valgus, nedsjunkna förfotsvalv, plattfot och besvär med liktorn, trycksår, förhårdnader, skav och blåsor på fötterna. Berkemanns sortiment består av bandage för korrigering av hallux valgus samt för att lätta obehag som kan uppstå, förfots-bandage, skoinlägg och pelotter för nedsjunkna förfotsvalv samt hudvänliga avlastningsprodukter för trycksår, liktorn, förhårdnader samt skav och blåsor som kan uppstå vid användade av exempelvis för trånga skor.