• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
berkemann-toe-regulator-hammartå-riktare.jpg
berkemann-toe-regulator-hammartå-riktare.jpg

Berkemann Toe Regulator Hammartå Tåriktare

129 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Toe Regulator eller tåriktare från Berkemann för korrigering av hammartå.

Tåriktaren är tillverkad i mjuk skumgummi med ett överdrag av linne och har två elastiska och justerbara öglor som kan användas på antingen en eller två tår. Öglorna korrigerar skonsamt felställningen av hammartån samtidigt som du får avlastning för tryck på framfotens undersida.

Antibakteriell.

One size.
En förpackning innehåller en tåriktare.

Hammartå uppstår när det mittersta partiet av tån höjs upp och tåns främre del böjs nedåt. Det kan liknas vid en kloliknande deformation av tån. Hammartår kan uppstå på grund av att tån tvingas in i en onaturlig position, exempelvis vid användning av för trånga skor, men kan också orsakas av svaga muskler. Balansproblem och smärta kan även uppstå vid hammartå eftersom tån inte är korrekt positionerad.

Berkemanns produkter för hammartå lindrar obehag orsakade av exempelvis för trånga skor eller på grund av en kloliknande felställning av tårna (exempelvis vid reumatism). Produkterna hjälper till att skydda tårna från tryck och skav, och vissa kan även hjälpa till att korrigera felställningar.

Berkemann ger dina fötter komfort, lindring och avlastning vid exempelvis hallux valgus, nedsjunkna förfotsvalv, plattfot och besvär med liktorn, trycksår, förhårdnader, skav och blåsor på fötterna. Berkemanns sortiment består av bandage för korrigering av hallux valgus samt för att lätta obehag som kan uppstå, förfots-bandage, skoinlägg och pelotter för nedsjunkna förfotsvalv samt hudvänliga avlastningsprodukter för trycksår, liktorn, förhårdnader samt skav och blåsor som kan uppstå vid användade av exempelvis för trånga skor.