• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Kalla fötter

Här hittar du produkter för kalla fötter som är designade för att ge dina fötter både värme och komfort.

Att ha besvär med kalla, frusna fötter är vanligt och det finns flera orsaker till att man fryser om fötterna. Kalla fötter kan många gånger beror på att det är kallt väder och att vi inte använder skor eller strumpor som är tillräckligt varma. Men kalla fötter kan även bero på dålig blodcirkulation, vilket gör att det är svårare för kroppen att få upp värme till händerna och fötterna. Men kalla fötter kan även beror på olika sjukdomar.

Varför har jag kalla fötter?

-Brist på värme eller skor och strumpor som inte håller värme
-Besvär med blodcirkulationen
-Hälsoproblem i samband med dålig blodcirkulation
- Sjukdomar som Anemi, Perifer arteriell sjukdom (PAD) och diabetes där det är vanligt att ha besvär med kalla fötter

Bli av med kalla fötter

För att bli av med kalla, frusna fötter så kan du skydda dina fötter mot kyla. Genom att använda varma strumpor, varma skor eller värmesulor som ger dina fötter värme och ser till att behålla fötterna varma. Men om du har testat produkter för kalla fötter och inte upplever att något hjälper så bör du uppsöka sjukvård

PRODUKTER FÖR KALLA FÖTTER

Strumpor till kalla fötter är varma strumpor som ger dina fötter både komfort och värme. Om du fryser lätt om fötterna så kan du använda strumpor i ull. Strumporna kan du använda året om, både på vintern och sommaren. Anledningen är att ull hjälper kroppen att behålla fötterna i en jämn, behaglig temperatur. Viket gör att strumporna ger värme till dina fötter när de är kalla, men behåller dem behagligt svala när det är varmt. HÄR kan du se alla våra varma ullstrumpor.  

Sulor till kalla fötter och kalla skor
Om du upplever dina skor inte håller värmen, eller att dina fötter lätt blir kalla i dina skor så kan du använda värmesulor. Sulorna är designade för att passa i olika typer av skor, och de finns även för olika aktiviteter – exempelvis till promenader, vintersport eller till jakt.

Sulorna är designade i material som ger värme till fötterna och har en undersida som isolerar mot den kyla som kommer från märken. HÄR kan du se alla våra värmesulor som är designade för att ge dina fötter värme.

Skor som klarar kyla - Du kan även använda varma och fodrade skor som är designade för kallt klimat och för att ge dina fötter värme hela dagen. Skorna är designade i olika material som värmer och har även yttersulor som isolerar mot kyla utifrån. HÄR kan du se alla varmfodrade skor som ser till att hålla dina fötter varma hela dagen.

Kalla golv hemma? Håll dem varma med tofflor
Fårskinnstofflor är mjuka och bekväma tofflor som har blivit populära att använda för att lindra kalla fötter. Fårskinnstofflorna ser till att hålla fötterna varma och passar perfekt att använda hemma. Anledningen till att fårskinn passar så bra till kalla fötter är för att fårskinn har naturliga, temperaturreglerande egenskaper. Vilket gör att tofflorna ger dina fötter värme när det är kalla, men behåller dem svala när det är varmt. HÄR kan du se alla våra fårskinnstofflor som passar till kalla fötter.

Värmande krämer för kalla fötter
Det finns även fotbalsam och fotkrämer som är designade för att ge värme till kalla fötter. Fotkrämen är designade för att stimulera cirkulationen i fötterna, vilket stimulerar blodcirkulationen och ger en behaglig, varm känsla. HÄR kan du se alla våra fotkrämer som ger dina fötter värme.

162 produkter

162 produkter

Du har sett 36 av 162 produkter