• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
scholl-liktorns-behandling-2in1.jpg
scholl-liktorns-behandling-2in1.jpg

Scholl 2 i 1 Express Liktornsbehandling

249 kr

Ej i lager

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

2i1 Express Liktornsbehandling från Scholl är en mycket effektiv och snabbverkande behandling för liktornar på djupet. Behandlingen ger synlig förbättring inom fem dagar och lindrar smärta och obehag. 2i1 Express Liktornsbehandling är lämplig för hårda liktornar på tår och fotsulor samt för mjuka liktornar mellan tårna. Ej lämplig för neurovaskulära liktornar.

Liktorn är ett av de vanligaste fotproblemen och är helt enkelt förhårdnad hud som orsakats av tryck. Under förhårdnaden bildas en inåtriktad tagg som pressas in mot huden, vilket kan medföra smärta och göra det obehagligt att gå, eftersom taggen ofta trycker mot nervspetsarna.

Användning:

Steg 1: Skrapa varsamt liktornens översta lager för att minska den smärtsamma skavningen, ge omedelbar lindring och för att få den avancerade vätskan att tränga in i liktornen.

Steg 2: Behandla med den avancerade vätskan. Applicera vätskan med hjälp av applikatorn för att bryta ned liktornen för en effektiv behandling. Applicera dagligen.

När liktornen har brutits ned - applicera vätskan var tredje dag för att få bort de nedbrutna liktornen.


Kan återanvändas för behandling av flera liktornar.

Producerad i Storbritannien 

Liktorn uppstår till följd av en tidigare förhårdnad som i sin tur kan ha uppkommit exempelvis på grund av användning av för trånga skor. En förhårdnad bildas på grund av tryck på huden, som i sin tur försvarar sig själv genom att göra den hård och tjock för att skyddas mot trycket. Om ömma förhårdnaden fortsätter att utsättas för tryck och nötas ytterligare kan en liktorn uppstå - detta innebär att förhårdnaden bildat en tagg som pressas in i huden. 

Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna. Därför erbjuder Scholl även inlägg och sulor för exempelvis pronation och smärta i hälen.