• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Onda leder

Har hittar du produkter som är designade för att ge komfort och lindring till onda leder.

I kroppen har vi flera olika leder. Leder är den del utav skelettet där minst två ben går ihop. Lederna i våra kroppar är ihop byggda på olika sätt, beroende på vart de sitter i kroppen och vad för funktion leden har. Därför är det inte så konstigt att vi alla har besvär med ledvärk ibland. Det är exempelvis vanligt att få ont i lederna på grund utav överbelastning eller på grund utav infektioner som förkylning eller feber. Vid överansträngning och infektion så är ledsmärtan ofarlig och den brukar gå över efter vila och återhämtning.

Varför har jag ont i lederna?

Om du har besvär med ledvärk så kan det bero på olika saker. Molande värk i leder kan bero på artros som påverkar enstaka leder. Det finns även reumatologiska sjukdomar som kan ge smärta i leder tillsammans med svullna och ökad värme. Reumatism är också en sjukdom som kan skapa smärta i lederna. Anledningen är att reumatism orkar inflammationer i lederna som i sin tur skapar smärta och obehag.

Långvarig värk i muskler och leder kan även bero på fibromyalgi, smärtan flyttar sig över stora delar av kroppen och kan vara ihållande eller komma i perioder. Gikt är ytterligare en sjukdom som kan skapa ledvärk. Gikt kännetecknas utav smärta, svullnad och rodnad i en led – vanligtvis i stortåleden. Om du har gikt och behöver sandaler, skor eller andra produkter som lindrar smärta och obehag så kan du klicka HÄR.

Värk i lederna kan även vara ett symptom i samband med andra sjukdomar som långvarig stress och depression.

-Olika sjukdomar som artros, reumatism, fibromyalgi & gikt.
-Överansträngning
-På grund utav infektion i kroppen
-I samband med stress
-På grund utav depression

Om du har återkommande besvär med ledvärk, eller ledvärk som är ihållande och inte gör över så bör du söka vård för att ta reda på varför du har ont i lederna.

Problemlösande produkter för onda leder

Alla våra produkter är noggrant utvalda utav av vår sjukgymnast och alla produkter i denna kategori är framtagna för att antingen avlasta lederna, öka komforten för hela kroppen, motverka överansträngning av leder eller motverka felbelastning. Därför hittar du produkter i denna kategori som både är stöd och skydd, liniment och avlastande skor och sandaler.

Om du undrar vilken, eller vilka produkter som passar just dig så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst – så hjälper vi dig att hitta den produkt som passar dig och dina behov.

93 produkter

93 produkter

Du har sett 36 av 93 produkter