Produkter för spruckna hälar & hälsprickor

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (7)1 2 Sista 100 per sida

Spruckna hälar & hälsprickor

Hälsprickor och spruckna hälar är ett vanligt problem som drabbar många. Hälsprickor och spruckna hälar orsakas av torr och hård hud som bildas vid hälkanten, som till sist spricker. Den torra huden kan även bli missfärgad. Hälsprickor bör behandlas för att inte riskera att leda till allvarligare problem.

Hälsprickor orsakas ofta av torr hud och förhårdnader som spricker på grund av att de utsätts av konstans tryck och friktion. Hälsprickor är ett problem som både kan vara jobbigt och smärtsamt. Hälsprickor kan vara djupa sprickor som blöder och i förlängningen leder till infektioner som kan krävas medicinsk behandling. För att behandla hälsprickor och spruckna hälar så måste huden göras mjuk och slät igen. Detta är viktigt för att förhindra förhårdnader att leda till hälsprickor. För att behandla dem så kan du använda fotfilar som är anpassade för att användas vid just hälsprickor.

Du kan även använda fotfiler för spruckna hälar är ergonomiskt anpassade och gör det lättare att komma åt hälens böjda form och har ett praktiskt handtag som går att förlänga. Filen möjliggör för ny, frisk hud att växa fram under det skadande området. Dock är det ytterst viktigt att inte fila på öppna, blödande och smärtsamma sprickor. Det är också viktigt att du avslutar användningen om huden blir öm eller inflammerad. När du använder filen så var försiktig och fila inte för mycket på huden. Denna slags fil bör inte användas om du är diabetiker eller om du har en dålig blodcirkulation. Det finns även lösning från CCS för hudsprickor. Som är en transparent, skyddande, vattenresistent elastisk film som torkar omedelbart efter applicering och minskar risken för inflammation. Lösningen minskar smärtan och underlättar läkningen av hudsprickor som finns på hudsprickor på händer eller fötter. Denna lösning kan även användas av dig som är diabetiker på icke infekterade hudsprickor.

Du kan även använda olika fotkrämer som är skapade för att läka spruckna hälar och hälsprickor som snabbt och effektivt vårdar dina fötter. De olika krämerna har specifika egenskaper och ämnen som är snälla mot huden och gör den mjuk och len igen. De fuktgivande ämnena i krämerna tillför huden en naturlig fuktighet som djupt tränger in och behandlar den torra huden. Det finns också särskilda exfolierande strumpor som bärs på fötterna under 90 minuter och avlägsnad döda hudceller efter en enda behandling. Behandlingen innehåller en specifik gel som gör fötterna mjuka och silkeslena igen.

Ha i åtanke att ge dina fötter regelbunden fotvård och omtanke med fotvårdsprodukter. Genom att använda fotvårdsprodukter så håller du dem fräscha och friska. Det finns många olika produkter du kan använda, men oavsett vilka fotvårdsprodukter som passar dig och dina besvär bäst så har vi produkterna för dig. För vi tycker inte att ta hand om sig själv och sina fötter ska vara något svårt, komplicerat eller tidskrävande.