bosign_uppblasbart_fotbad_frostvit_3.jpg
bosign_uppblasbart_fotbad_frostvit_3.jpg
bosign_uppblasbart_fotbad_frostvit.jpg
bosign_uppblasbart_fotbad_frostvit_4.jpg

Bosign Uppblåsbart Fotbad Frostvit

189 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

Bosign

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Smidigt uppblåsbart fotbad från Bosign i mjukplast. Som hjälper dig att lugna sinnet och hålla en god hygien om du har svettiga fötter, nagelsvamp, fotsvamp eller andra besvär. 

Mjuka kuddar i botten gör fotbadet extra bekvämt. Det uppblåsbara fotbad i mjukplast, är jämfört med andra fotbad i hårdplast, mjukare mot både fötter och ben. Luften i fotbadets väggar, både isolerar och bevarar värmen. Torka alltid fötterna noggrant efter ett fotbad.

Fotbadet har två handtag som gör det enkelt att fylla badet och sedan bära det med sig till exempelvis soffan. Det uppblåsbara fotbadet tar en minimal plats när det inte används och är perfekt, om det skulle behövas, att ta med på resan.

Enkel rengöring - vänd fotbadet ut-och-in och spola av.

Tillverkad av återvunnen plast (vinyl).

Mått
Bredd: 26 cm
Längd: 38 cm
Höjd: 20 cm

Färg: Frostvit

Fotbad är ett enkelt sätt att behandla dina fötter och får dig att må bättre. Eftersom fotbad stimulerar blodcirkulationen, rengör och mjukar upp dina fötter. Att sitta med fötterna i ett fotbad ger dig bra resultat om du har problem med förhårdnader, torra fötter eller fotsvamp. Efter du har haft ett mjukgörande avkopplande fotbad kan du skrubba dina fötter för att få bort ytterligare gammal hud

Kika gärna på denna lilla instruktionsvideo: