foot-pro-all-in-one-fotkräm-ccs.jpg
Svensktillverkade
foot-pro-all-in-one-fotkräm-ccs.jpg

CCS Foot Pro All in One 100ml

329 kr

Ej i lager

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

CCS

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

CCS Foot Pro All in one är en multifunktionell fotkräm som har blivit populär hos dem som har besvär med hälsprickor, förhårdnader, torra fötter och illaluktande fötter. 

Fotkrämen har många unika egenskaper den både behandlar och lindrar många olika fotproblem som:
- Svettiga fötter 
- Torra fötter
- Hälsprickor, spruckna hälar 
- Förhårdnader och hård hud 
- Fuktiga fötter
- Dålig lukt, fotsvett

Fotkrämen rekommenderas av Sveriges Fotterapeuter och ger synliga resultat inom två veckor. Fotkrämen innehåller den unika ingrediensen 1,5 Pentandiol som har vattenbindande egenskaper vilket skapar ett gynnsamt mikroklimat som effektivt reparerar och läker fötternas hud. Formulan i fotkrämen avlägsnar även effektivt döda hudceller och torr hud samt löser upp förhårdnader tack vare dess mjukgörande och fuktgivande egenskaper, samtidigt som hudens naturliga skyddsbarriär stärks.

Användning: Applicera på rena och torra fötter så att hela området som ska behandlas täcks. Applicera två gånger per dag tills du noterar förbättring, därefter räcker det att applicera en gång per dag. CCS Foot Pro kan användas både i förebyggande syfte och för att behandla olika fotproblem. 

Producerad i Sverige 
 
CCS Foot Care och CCS fotvård ingår i segmentet Foot by CCS Professional som är skapade av CCS Healthcare med passion för hud och hälsa. Med deras serie för fötter så har visionen varit att producera produkter som ger dig och dina fötter bättre välmående.