• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
scholl-fresh-step-antiperspirant.jpg
scholl-fresh-step-antiperspirant.jpg

Scholl Fresh Step Antiperspirant

79 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Fresh Step Antiperspirant Fotspray från Scholl är en fotdeodorant som ger en långvarig effekt. Med en trippelverkande formel som omedelbart avlägsnar dålig lukt, minskar fukt samt ger svettiga fötter 24 timmars skydd mot dålig lukt.
otsprayet avger en lätt doft som effektivt skyddar mot dålig lukt och ser till så att dina fötter alltid håller sig fräscha.

Användning: Se till att huden är ren och torr. Skaka flaskan väl och spraya fötterna på ca 10-15 cm avstånd och spraya jämt över hela foten. Spraya extra noggrant på fotsulan och mellan tårna där fötterna svettas som mest.
Producerad i Storbritannien  

Fotdeodoranter och fotspray håller dina fötter torra och fräscha. För att få ett behagligt klimat i skorna så kan du också använda deosulor. Fotdeodoranter och fotspray ger dig även skydd mot dålig lukt och fräschar upp trötta och varma fötter. Fotspray är även optimalt för dig som har problem med fotsvett, då vissa fotspray motverkar fotsvett och har transpirationshämmande ingredienser. De torkar snabbt utan att ge fläckar. Fotspray är oftast i en liten lätt förpackning som du lätt och smidigt kan ha med dig. Du kan även använda fotspray i samband med träning och motion för att hålla fötterna torrare och fräschare.  

Svettiga fötter och fotsvett uppstår på grund av att våra fötter ständigt avger fukt, och när denna fukt bryts ned av bakterier som kan finnas på huden uppstår ibland illaluktande dofter.

Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna. Därför erbjuder Scholl även inlägg och sulor för exempelvis pronation och smärta i hälen. Scholl erbjuder också ett stort sortiment utav praktiska fotvårdsprodukter. Scholl fotvård består bland annat utav fotfilar, mjukgörande krämer och allt du kan tänka dig behöva för ett avkopplande fotbad.