• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Fotkräm

Fotkräm kan hjälpa dig att lindra problem med att huden på fötter och hälar bli torra och spricker. Med fuktighetsbevarande fotkräm kan du återigen få liv till dina torra fötter och göra dem härligt mjuka och lena. För att lindra problemen kan du även använda dig utav en foot scrub som är en effektiv peeling för fötterna som vårdar och gör dina fötter lena. Från vårt sortiment finns även fotspray, som rengör huden och avlägsnar patogener och bakterier samt minskar förhårdnader. Se alla fotkrämer, foot scrubs och fotspray nedan. 

Fotkrämer kan även vara sköna att smörja in fötterna med, då det både är mjukgörande och fuktighetsbevarande. Att ta hand om dina fötter med fotkräm är ett snabbt, enkelt och effektivt sätt. Dina fötter spenderar större delen av dagen instängd i dina skor och förtjänar verkligen omtanke. Fotkräm är effektiv att använda som hjälpmedel då den återfuktar din hud på djupet och samtidigt håller dina fötter fräscha. Med en fotkräm så kan du även mjuka upp förhårdnader och ge lindring till trötta och ansträngda fötter. Alla fotkrämer har olika egenskaper och du kan enkelt klicka in dig på de olika produkterna för att läsa om deras specifika egenskaper. Vissa krämer kan du applicera både morgon och kväll för att få bäst verkan medan andra fotkrämer fungerar som en inpackning. Vilket ger dina fötter en intensiv fotkur. Genom att använda fotkräm ger du helt enkelt en energiboost till dina fötter. Med fotkrämer då kan du bland annat behandla torr hud på fötterna och hälsprickor, två väldigt vanliga problem som kan vara besvärliga och ha negativ effekt på din hälsa. Nedan kan du läsa mer om problem med hälsprickor och torr hud, och hur du kan behandla dina besvär med bland annat fotkrämer.

Har du problem med torr hud på fötterna?
Torr hud på fötterna är väldigt vanligt och kan i vissa fall utvecklas till exempelvis hälsprickor. För att motverka uttorkning av huden, smörj in dina fötter med en mjukgörande och fuktgivande fotkräm efter rengöring för att hålla huden återfuktad och smidig. Torr hud kan även tas bort med hjälp av en peelingkräm eller genom att försiktigt fila bort den torra huden.

Har du problem med hälsprickor?
Hälsprickor är ett vanligt problem som drabbar många. Spruckna hälar orsakas av torr och hård hud som bildas vid hälkanten, som till sist spricker. Den torra huden kan även bli missfärgad. Hälsprickor bör behandlas för att inte riskera att leda till allvarligare problem. För att förhindra att huden torkar ut och spricker kan man genom att smörja in fötterna med en fuktgivande och mjukgörande kräm se till att huden håller sig återfuktad och smidig. Har hälsprickorna redan uppstått finns effektiva krämer och fotbad som ger snabba resultat och som kan lindra obehag vid hälsprickor och sprucken hud. För bästa effekt eller vid större besvär med hälsprickor, kombinera gärna ett fotbad med en mjukgörande och lindrande fotkräm utvecklad just för spruckna hälar.

 

34 produkter

34 produkter

Gehwol Leg Balm
Diabetes
Gehwol

Gehwol Leg Balm

159 kr
natursalva_lavendel_500ml
Natursalva

Natursalva Lavendel 500ml

599 kr
naturalva-lavendel-60.jpg
Natursalva

Natursalva Lavendel 60 ml

159 kr
natursalva-solros-60.jpg
Natursalva

Natursalva Solros 60ml

159 kr

Du har sett 34 av 34 produkter