• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
footmender-all-in-one-fotvård.jpg
footmender-all-in-one-fotvård.jpg

Footmender All in One 100 ml

319 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Footmender är en effektiv fotvårdsprodukt som har blivit känd för att läka och behandla hård hud, torr hud, torra fötter, liktornar, förhårdnader, spruckna hälar och hudsprickor.

Förutom att Foot Mender effektivt vårdar och behandlar olika fotbesvär så har den även blivit populär tack vare dess effektivitet och resultat. Foot Mender själva menar att den ersätter traditionella fotvårdsprodukter som fotbad, traditionella fotkrämer och fotfiler.Fotvårdsprodukten är specifikt utvecklad för att ge den bästa möjliga och läkande effekten på hudens fötter. Footmender består av en unik sammansättning med sex aktiva ämnen som gör att den både lindrar och effektivt behandlar olika fotbesvär, som exempelvis hälsprickor.

Footmender framgång ligger bland annat i att den har en antimikrobiell effekt som förhindrar återväxt av mikroorganismer i minst 12 timmar. Vilket gör att den bakteriella belastningen minskar och det gör att fötterna snabbare kan återgå till sitt naturliga och ursprungliga skick.

Fotvårdsprodukten har även en exfolierande effekt, vilket för att de döda hudcellerna effektivt avlägsnas, vilket ger utrymme för nya celler att växa fram. Vilket gör fötterna fräschare, hälsosammare och samtidigt ger färg och lyster.

Footmender mjukgör även huden och minskar hudens känslighet samtidigt som den binder och bevarar fukten i huden.  

Användning:
Behandla en gång dagligen tills önskat resultat har uppnåtts. Som regel ser man resultat efter första behandlingen.

Footmender har en airless-pump som gör att du får en noggrann dosering.

Footmender är fri från konserveringsmedel och har en doft av menthol

Produceras i Sverige