intensiv-kräm-för-hård-hud-scholl.jpg
intensiv-kräm-för-hård-hud-scholl.jpg

Scholl Intensiv kräm för hård hud

109 kr

Ej i lager

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Scholl Intensiv kräm för hård hud är en intensiv kräm för hård hud från Scholl med salicylsyra som minskar hård hud och ger synligt resultat på sju dagar. Reducerar hård hud och gör huden mjuk och len genom att återfukta på djupet

Salicylsyra hjälper till att behandla envisa områden med hård hud och förhårdnader och är särskilt utvecklad för stora problemområden, som under hälen och trampdynan.

Fotkrämen är passande att använda vid:
- Torra fötter
- Hård hud på fötterna
- Förhårdnader
- Spruckna hälar 

Användning: Applicera två gånger dagligen på det berörda området och massera in krämen. Bekväm och enkel att använda. Även lämplig att applicera på berörda områden och sedan låta verka över natten. Använd krämen regelbundet för att förhindra återuppkomst av hård hud.

Vid diabetes eller dålig blodcirkulation bör du rådfråga en läkare eller en fotvårdsspecialist innan du använder produkten då du kan behöva professionell behandling.

60ml.

Hård hud och förhårdnader på fötterna uppstår vanligtvis på grund av att foten utsätts för mycket tryck och påfrestningar. Vid kraftiga påfrestningar bildar huden ett tjockare lager för att skydda vävnaden. Hård hud behöver inte nödvändigtvis vara smärtsamt, men det kan vidareutvecklas till obekväma och ibland fula förhårdnader. Huden kan även bli något missfärgad.

Fotkräm kan hjälpa dig att lindra problem med att huden på fötter och hälar bli torra och spricker. Med fuktighetsbevarande fotkräm kan du återigen få liv till dina torra fötter och göra dem härligt mjuka och lena. För att lindra problemen kan du även använda dig utav en foot scrub som är en effektiv peeling för fötterna som vårdar och gör dina fötter lena. Från vårt sortiment finns även fotspray, som rengör huden och avlägsnar patogener och bakterier samt minskar förhårdnader. Se alla fotkrämer, foot scrubs och fotspray nedan. 

Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna. Därför erbjuder Scholl även inlägg och sulor för exempelvis pronation och smärta i hälen.