• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Gehwol Caring Footdeo
Diabetes
Gehwol Caring Footdeo
Gehwol Caring Footdeo
Gehwol Caring Footdeo

Gehwol Caring Footdeo

169 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Gehwol Caring Footdeo är en effektiv fotspray som innehåller naturliga läkeväxtoljor som bidrar till att skapa ett behagligare klimat för dina fötter. Fotdeodoranten har antimikrobiella egenskaper som hjälper till att förebygga inflammationer och gör förhårdnader och hård hud på fötterna mjukare och smidigare.

Fotsprayen passar dig som har besvär med svettiga fötter, illaluktande fötter och svampinfektioner på både fötter och naglar. Sprayen har en långvarig uppfriskande effekt som desinficerar och skyddar mot både nagelsvamp och fotsvamp.

Fotdeodoranten är dermatologiskt testad och lämplig även för diabetiker.

Gehwol Caring Footdeo återupplivar, stimulerar och har en långvarig deodoriserande och uppfriskande effekt. Den skyddar väl och har tillförlitliga antimikrobiella egenskaper som hjälper till att förebygga inflammation och mjukar upp förhårdnader. Den ger långvarigt skydd mot fotlukt. Sprayen desinficerar effektivt och skyddar mot svampinfektioner i både fötter och naglar.

Dermatologiskt testad.
Även lämplig för personer med diabetes.
Produceras i Tyskland.

Innehållsförteckning: Butane, Dimethyl Ether, Aqua (Water), Alcohol denat., Urea 5%, Parfum (Fragrance), Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Undecylenamide DEA, Farnesol, Bisabolol, Allantoin, Citric Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Pinus Mugo (Pine) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Menthol, Limonene Linalool.