• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
Gehwol Caring Footdeo
Diabetes
Gehwol Caring Footdeo
Gehwol Caring Footdeo
Gehwol Caring Footdeo

Gehwol Caring Footdeo

169 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Gehwol Caring Footdeo är en effektiv fotspray som innehåller naturliga läkeväxtoljor som bidrar till att ge dina fötter ett behagligare klimat. Fotdeodoranten har antimikrobiella egenskaper som hjälper till med att förhindra inflammationer och gör förhårdnader och hård hud på fötterna mjukare och smidigare.

Fotsprayen passar dig som har besvär med svettiga fötter, illaluktande fötter och svampinfektioner på både fötter och naglar. Sprayen har en långvarig uppfriskande effekt som desinficerar, vilket innebär att den skyddar mot både nagelsvamp och fotsvamp.

Fotdedoranten är dermatologiskt testad och är även lämplig för diabetiker.

Gehwol Caring Footdeo återupplivar, stimulerar och har en långvarig deodoriserande och uppfriskande effekt. Den skyddar såväl som innehåller tillförlitliga antimikrobiella egenskaper, hjälper till att förhindra inflammation och mjukar förhårdnader. Den ger långvarigt skydd mot fotlukt. Sprayen desinficerar effektivt och hjälper till att skydda mot svampinfektioner i fötter och naglar. 

Dermatologiskt testad. Också lämplig för diabetiker.

Produceras i Tyskland

Innehållsförteckning: Butane, Dimethyl Ether, Aqua (Water), Alcohol denat., Urea 5%, Parfum (Fragrance), Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Undecylenamide DEA, Farnesol, Bisabolol, Allantoin, Citric Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Pinus Mugo (Pine) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Menthol, Limonene Linalool

 
Även lämplig för dig som har diabetes.