Nagelbandsprodukter hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (9)1 2 3 Sista 100 per sida

Nagelbandsprodukter

Vårda dina nagelband med rätt nagelvårdsprodukter. Det är viktigt att vårda nagelbanden då de skyddar din nagelrot där nageln, bildas. Nagelsaxar, nageltänger, nagelklippare och nagelfilar hjälper dig med att hålla dina naglar och nagelband naturligt fräscha, fina och starka. Med nagelsaxar från vårt sortiment kan du klippa och vårda dina naglar eller nagelband.

Nagelsaxar är designade för att klippa och vårda just naglar. Med nagelvårdsprodukter så minskar du risken för oavsiktliga nedskärningar på huden, exempelvis nagelsaxar som tenderar att skära mer jämnt än en vanlig sax och finns i flera olika storlekar för att kunna passa alla. Nagelvård år viktigt för dina naglars mående men också utseende. Genom att använda exempelvis nagelsaxar och andra nagelvårdsprodukter så förlänger du dina naglars hållbarhet och håller dem friska och starka. Hos oss hittar du nagelvårdsprodukter från Niegeloh Solingen och Scholl som erbjuder klassiska saxar och nagelklippare i flera olika modeller. I vårt sortiment hittar du också nagelvårdskräm från Burt´s Bees som återfuktar och förstärker naglar och nagelband. Citronoljan är framställd av citrusskal och känd för sina anti-irritationsegenskaper. Du kan också vårda dina naglar med nagelvårdsolja från Scholl som är utformad för att återfukta och vårda dina nagelband och naglar. Oljan återfuktar huden och mjukar upp nagelbanden genom att tillföra ämnen som naturligt finns i huden.

Niegeloh Solingen är världsledande inom högkvalitativa produkter inom nagelvård och nagelvårdsprodukter. Niegeloh Solingen sortiment består utav nagelsaxar, nageltänger, nagelfilar och andra tillbehör som du kan använda för att ge dina naglar enkel och smidig vård. Niegeloh Solingens olika produkter används av professionella experter inom manikyr och pedikyr världen över. 

Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna. Därför erbjuder Scholl även fotvårds och nagelvårdsprodukter som är smidiga, enkla och effektiva att använda.

Burt's Bees hudvårdsprodukter och nagelvårdsprodukter är naturliga produkter som du kan använda på hela kroppen. Alla Burt's Bees produkter är fria från sulfater, parabener och syntetiska doftämnen. Med Burt's Bees produkter så unnar du dig själv och dina fötter något alldeles extra. Hos oss hittar du deras mirakelsalva, väldoftande fotkräm och fotlotion som gör under för torr hud på fötter.

Burt's Bees koncept är att fokusera på produkter som skapas av ingredienser som härstammar från bin, vilket gör att de är rikliga på mineraler, vitaminer och antioxidanter. Alla produkter från Burt's Bees är certifierade av organisationen Products Association som aktivt arbetar för att skapa en grönare och mer miljövänligare värld. Burt Bees vänder sig till den miljövetande människan, som vill använda ekologiska produkter för att ta hand om kropp och själ. Med deras produkter kan du enkelt värna om miljön och dig själv.

-->