• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
nagel-klippare-scholl.jpg
nagel-klippare-scholl.jpg

Scholl Nagelklippare

79 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Nagelklippare från Scholl som även klipper hårda och tjocka naglar jämnt och säkert.

Nagelsaxen klipper naglarna rakt för att förhindra nageltrång. Nagelklipparen har ett handtag som är lätt att greppa för exakt och säker användning. Naglarna samlas hygieniskt och säkert i en uppsamlare, som sedan töms.

Användning:
Lyft upp klipparmen så långt som möjligt, vrid den 180 grader och återställ den till klippläget. Klipp alltid naglarna rakt och inte för korta för att undvika nageltrång. Uppsamlaren tas enkelt av för tömning av de avklippta naglarna.

Denna produkt är även lämplig för diabetiker.

Nagelsaxar, nagelbandssaxar och nagelklippare hjälper dig med att hålla dina naglar och nagelband naturligt fräscha, fina och starka. Med nagelsaxar från vårt sortiment kan du klippa och vårda dina naglar eller nagelband. Nagelsaxar är designade för att klippa och vårda just naglar. Med nagelsax så minskar du risken för oavsiktliga nedskärningar på huden, tenderar att skära mer jämnt än en vanlig sax.

Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna. Därför erbjuder Scholl även inlägg och sulor för exempelvis pronation och smärta i hälen. Scholl erbjuder också ett stort sortiment utav praktiska fotvårdsprodukter. Scholl fotvård består bland annat utav fotfilar, mjukgörande krämer och allt du kan tänka dig behöva för ett avkopplande fotbad.