• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Pincetter

Pincetter för naglar finns som klassiska pincetter för bland annat nagelvård. Med en nagelpincett från exempelvis Niegeloh Solingen kan du på ett enkelt och smidigt sätt vårda dina naglar och nagelband.

Det är viktigt att vårda nagelbanden då de skyddar din nagelrot där nageln, bildas. Nagelsaxar, nageltänger, nagelklippare, pincetter för naglar och nagelfilar hjälper dig med att hålla dina naglar och nagelband naturligt fräscha, fina och starka. Med nagelsaxar från vårt sortiment kan du klippa och vårda dina naglar eller nagelband. Nagelsaxar är designade för att klippa och vårda just naglar.

Med nagelvårdsprodukter så minskar du risken för oavsiktliga nedskärningar på huden, exempelvis nagelsaxar som tenderar att skära mer jämnt än en vanlig sax och finns i flera olika storlekar för att kunna passa alla.

Nagelvård år viktigt för dina naglars mående men också utseende. Genom att använda exempelvis nagelsaxar och andra nagelvårdsprodukter så förlänger du dina naglars hållbarhet och håller dem friska och starka. Hos oss hittar du pincetter för naglar från Niegeloh Solingen som erbjuder klassiska nagelpincetter i flera olika modeller.

Niegeloh Solingen är världsledande inom högkvalitativa produkter inom nagelvård och nagelvårdsprodukter. Niegeloh Solingen sortiment består utav nagelsaxar, nageltänger, nagelfilar och andra tillbehör som du kan använda för att ge dina naglar enkel och smidig vård. Niegeloh Solingens olika produkter används av professionella experter inom manikyr och pedikyr världen över. 

5 produkter

5 produkter

Du har sett 5 av 5 produkter