• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Plåster & skavsårsplåster

Skavsårsplåster kan användas för att skydda och avlasta belastade områden på foten. Skavsårsplåster kan även användas för att påskynda läkning av skavsår och blåsor. Skavsårsplåster lägger sig som en skyddade hinna över huden, låter den andas och samtidigt skyddar mot smuts och fukt. Plåster mot skavsår kan även fungera som en snabb smärtlindring och är en effektiv behandling mot olika skavsår som foten kan utsättas för. 

Vi har flera olika skavsårsplåster från olika kända varumärken. Skavsårsplåster från Salvequick finns för både häl och tår. Plåster är lättapplicerade, ger omedelbar smärtlindring och skyddar mot tryck och friktion.

Skavsår får alla någon gång i livet och kan ställa till det i vardagen. Skavsår på fötterna orsakas av nötning eller av tryck. Därför är de skavsårsplåster som vårt sortiment erbjuder perfekt för att behandla skavsår. Då skavsåret är orsakat av exempelvis nötning så lan du sätta på en ”extra hud” i form av speciella skavssårsplåster. Plåstren minskar smärtan och förbättrar läkningen, så att du snabbare kan slippa onödigt ont och problem i vardagen.