• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
compeed-fotsula-plåster.jpg
Svensktillverkade
compeed-fotsula-plåster.jpg

Compeed Plåster Fotsula

89 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

Compeed

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Compeed Plåster Fotsula är plåstret som lindrar smärtan vid blåsor och skavsår. Blåsor och skavsår på fötterna är ett vanligt fotproblem som kan drabba alla. Våra fötter utsätts för stora rörelser och hög belastning och tryck. Compeed Plåster Fotsula har tagits fram med hänsyn till dessa rörelser och är specifikt skapad för att skydda mot skavsår på fotsulan. Plåstren kan även användas för att lindra ömma trampdynor.

Plåstret har en zon med extra stötdämpning som avlastar trycker och lindrar smärtan. Plåstret har även en nätmönstrad struktur som ger optimal avlastning och komfort. Skavsårsplåstret har även en unik hydrokolloidteknik som förbättrar återfuktningen och hjälper den naturliga fuktbalansen att lindra smärta och påskyndar läkeprocessen.

En förpackning innehåller 5 stycken plåster. 

Tillverkas i Sverige

Användning:
Applicera plåstret på ren och torr hud, undvik att röra den självhäftande delen av plåstret. Låt plåstret sitta kvar tills det börjar lossna av sig själv.

Om du är diabetiker bör du rådfråga din läkare innan användning, plåstret får inte användas på infekterade sår.

Compeed har produkter som har skapats för att ge snabb, diskret och effektiv lindring till olika fotproblem och besvär. Allt från att lindra liktorn och skoskav till att behandla hälsprickor och blåsor. Compeed har helt enkelt skapats för att både lindra och behandla olika besvär som just kan drabba fötterna.