• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Vårtborttagare

Vårtborttagning är ett enkelt, bekvämt och effektivt sätt att behandla vårtor på. Fotvårtor uppkommer oftast på fotsulan och orsakar av HPV-virus som smittar via hudkontakt (både direkt och indirekt). Fotvårtor är ofarliga men kan skapa obehag eftersom de ofta sitter på ställen som belastas mycket. Huden omkring vårtan hårdnar, vilket kan orsaka smärta när du går. Fotvårtor försvinner generellt av sig själv med hjälp av kroppens immunförsvar, men detta är något som kan ta lång tid och vissa vårtor är svårbehandlade. De flesta vårtor kan du effektivt behandla själv i ditt hem och genom att använda olika former av vårtborttagning så kan du skynda på processen. Vårtor kan även tas bort på vårdcentralen men det är inte vanligt och handlar oftast om svåra komplicerade fall. Därför kan du enkelt själv behandla fotvårtorna med vårtborttagare, exempelvis vårtmedel från VårtFri eller frysstift från Scholl och Wortie som fryser bort vårtorna. Om det gör ont när fotvårtan belastas kan man avlasta trycket med självhäftande skumgummi- eller silikonkuddar.

Tänk på att de flesta vårtor är smittsamma och lätt sprids till andra delar av din kropp såväl till andra i din omgivning som du kommer i kontakt med. Därför är det viktigt att komma i kontakt med behandlingen på ett tidigt stadium. Det är också lättare att bli av med nya vårtor än de som har fått tid att växa till sig. För att ta bort vårtor finns det några olika alternativ beroende på vad du föredrar för behandling.

Vårtborttagare Wortie är enkel, snabb och effektiv att använda. Dess precisa frysstift gör att man endast fryser själva vårtan och inte omkringliggande hud, vilket minimerar risken för smärta och irritationer i huden., Eftersom frysningen sker med ett frysstift har vårtborttagaren en precis applicering, som ger dig bättre kontroll över behandlingen genom att antingen öka eller minska trycket mot vårtan. Vid lättare tryck mot vårtan minskar området som man fryser, vilket gör det möjligt att behandla både stora och små vårtor. Worite kan användas för att behandla både hand-och fotvårtor.

Vårtborttagninen VårtFri erbjuder en unik lösning som torkar ut vårtorna. Behandla utsatt område med VårtFri en gång i veckan. Vanligtvis behövs 5-15 behandlingar innan vårtan är borta. En förpackning räcker till ca 30 behandlingar av upp till 5 vårtor.

Scholl Freese vårtborttagare är en snabb och effektiv behandling mot vårtor från Scholl som baseras på en frysmetod som vanligtvis används av vårdpersonal. Metoden som är snabb, effektiv och enkel att använda fungerar genom att snabbt frysa vårtan. Efter behandlingen bildas en blåsa, och vårtan faller vanligtvis av inom 10-14 dagar. Ny hud växer fram där vårtan suttit.

3 produkter

3 produkter

Du har sett 3 av 3 produkter