Pelotter hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (13)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Pelotter

Pelotter och förfotskuddar som lyfter upp och avlastar det främre fotvalvet, idealiska för dig som har nedsjunkna förfotsvalv. En pelott avlastar även tålederna och rekommenderas vid exempelvis Mortons syndrom.

Här hittar du pelotter som effektivt lindrar och behandlar olika fotproblem och smärta i framfoten, som exempelvis Mortons Syndrom och nedsjunket förfotsvalv.

En pelott är ett skoinlägg som du enkelt och smidigt fäster i din sko genom självhäftande klister. Du kan använda pelotter i din sko eller på ett befintligt skoinlägg. Pelotter har blivit kända för att de ger dina fötter komfort, stöd och avlastning.

Med en pelott kan du avlasta fötternas främre fotvalv, vilket gör så att valvformen på mellanfotsbenet bibehålls, vilket i sin tur bidrar till att avståndet mellan benen i foten ökar och samtidigt minskar trycket på nerver som kan ligga i kläm. Något som är vanligt om man har besvär med Mortons Syndrom.

Pelotter hjälper även till med att behandla besvär i samband med nedsjunket förfotsvalv. En pelott lyfter upp de nedsjunkna lederna i det främre fotvalvet och samtidigt avlastar trampdynan. Vilket både lindrar och behandlar fotsmärtan och andra obehag.

Pelotter finns även som förfotsbandage som försiktigt återställer foten till en mer naturlig form, genom en kompremering av både det tvärgående och längsgående fotvalvet. 

-->