Julklappstips till barn

Här hittar du julklappstips till små fötter. Att handla julklapp till barn är kanske inte så lätt, och de kanske är i en ålder där de helt enkelt inte vet vad de önskar sig? Eller så kanske du vill ge något annat till de större barnen som inte är en leksak?
https://www.minfot.se/pub_docs/files/Julklappstipstillbarn/julklappstips-barn-tofflor.jpg
https://www.minfot.se/pub_docs/files/Skovård/julklappstips-barn-reflexer.jpg
https://www.minfot.se/pub_docs/files/Skovård/julklappstips-barn-barfotaskor.jpg
https://www.minfot.se/pub_docs/files/Skovård/julklappstips-barn-easylace.jpg
Firefly | Reflexer för den som älskar smycken och mode

Reflexerna är vackra och har en stilren metalltopp med en matchande berlock som ger en söt look. Förutom att reflexerna är roliga att styla med så gör de att man syns i mörkret. Firefly är troligtvis den första reflexen som du inte behöver tvinga barnet att använda. Reflexerna kan enkelt och smidigt fästas på exempelvis ryggsäcken eller jackan. Reflexerna finns i flera olika färger och mönster, varför inte gör det extra personligt och välja barnets favoritfärg?
Fårskinnstofflor | Varför inte ge bort lite värme?

Ett par fårskinnstofflor värmer de små fötterna och ger dem samtidigt bra komfort och stötdämpning. Skorna är lätta att ta på och ger garanterat en liten extra guldkant i vardagen. Fårskinnstofflorna finns både för de allra minsta, i baby-modeller men också för de lite större barnen.
FitKids | Barfotaskor för lek & aktivitet

Barfotaskorna är en funktionell och omtänksam julklapp som kan användas hemma, på förskolan såväl som inomhus som utomhus, samt i badhuset, vid poolen eller på stranden. Skorna skyddar fötterna, minskar halkrisken och har en ergonomisk design som gynnar de små fötternas naturliga rörelser. Perfekta för lek, både inne och ute. Designade helt utan snören eller hårda former och fungerar likt en strumpa som man enkelt kan ta av och på.
EasyLace | Färgglad snabbsnörning ger tid för mer lek

Den billigare julklappen som både ger skorna en helt ny, fräsch look och samtidigt bidrar till enklare påtagning för otåliga barn som helst inte lägger tid på att knyta skorna. Skosnörena är designade i flexibelt silikon, och passar de flesta skor. Det är bara att trycka ner foten i sina favoritskor så är man redo för lek och skoj. Skosnörena finns i flera härliga färger, allt från färgglada som ger skorna en härlig look till de lite mer klassiska färgerna för att bibehålla en stilren design.