• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Arbetsskor i trädgården
Skotips & skovård

Arbetsskor i trädgården

Letar du efter arbetsskor du kan ha i trädgården?
Här kan du läsa mer om de som är bäst.

Att välja rätt typ av arbetsskor för trädgården kan göra stor skillnad, både när det kommer till komfort och skydd. Gummistövlar har länge varit ett populärt och pålitligt val för trädgårdsentusiaster och yrkesverksamma inom trädgårdsbranschen – och anledningen till det är alla fördelarna med att använda gummistövlar som arbetsskor till trädgårdsarbete:

Vattentäta: Gummistövlar håller effektivt väta ute, vilket gör att dina fötter inte blir blöta och du kan gå runt i vått gräs och vattna alla plantor och växter utan att bli blöt.
Halkskydd: Gummistövlar har ofta en greppvänlig och rejäl yttersula som ser till att ge dig ett bra och stabilt grepp. Vilket är extra bra när du arbetar på leriga eller våta ytor.
Lätta att rengöra: Stövlarnas material gör att de är lätta och smidiga att rengöra, vilket gör att efter en dag i trädgården så kan du bara spola av dem från smuts och lera. Det i sin tur bidrar även till att skorna håller längre.
På senare tid så har det även blivit populärt att använda Crocs tofflor i trädgården – även så kallade ”Foppatofflor”. Tofflorna har en mjuk fotbädd, rymlig och luftig design och en slittålig ovandel som tåler vatten. Vilket gör att de är ett perfekt alternativ när man inte vill använda gummistövlar.

Liknande artiklar