• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Köpt för stora skor? Så här löser du problemet
Skotips & skovård

Köpt för stora skor? Så här löser du problemet

Köpt skor som är för stora?

HUR DU LÖSER PROBLEMET

Att råka köpa skor som är för stora och sedan inte kunna lämna tillbaka dem kan kännas minst sagt tråkigt. Men det finns en lösning på problemet som gör att du kan använda skorna även om de är för stora.
Beroende på om dina skor är för långa eller för rymliga kan du använda sulor eller sulor för att lösa problemet.

SKORNA ÄR FÖR LÅNGA:
Om dina skor är för långa innebär det oftast att det blir ett hål i hälen vilket skapar obehag både när man går och står. Det är också vanligt att skorna skrynklas på fel ställen. För att motverka problemet med att skor glider kan du använda ett hälgrepp.

Hälgreppet sitter i skons ryggskal och minskar friktionen mot hälen samtidigt som det skyddar ryggskalet. Du kan se alla våra hälgrepp nedan.
Hälgrepp - när skorna är för långa
SKORNA ÄR FÖR RYMLIGA:
Om du känner att skorna generellt sett är för stora, till exempel på bredden, kan du placera en sula i skorna som fyller ut skorna och samtidigt ger dina fötter komfort. Sulorna är anatomiskt utformade, vilket innebär att de är byggda för att ge dina fötter stöd och avlastning. Detta bidrar i sin tur till att ge dina fötter komfort och ett bekvämare steg.

Nedan kan du se olika helsulor som fyller hela skorna – vilket betyder att de fyller utrymmet i skorna som gör att de glider. Sulorna finns i flera olika modeller, t ex med memory foam, kolfilter, gel eller med fårskinn för årets alla kallare dagar.
Helsulor - när skorna är för långa
Behöver du mer information eller hjälp?
Är du osäker på vilken produkt du ska välja för att lösa problemet?
Då är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på 0431-725 00, alla vardagar mellan 10:00-15:00 eller via mail på info@minfot.se, så hjälper vi dig att hitta den produkt som passar dig och dina behov.

📞 0431-72500 👣 ✉️ info@minfot.se

Liknande artiklar