• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Hur fräschar man upp fårskinn?
Skotips & skovård

Hur fräschar man upp fårskinn?

Behöver du fräscha upp fårskinn? Följ vår enkla guide


När du har använt dina fårskinnstofflor ett tag så kan de vara smutsiga, ha fläckar eller kännas ofräscha. För att behålla fårskinnets mysiga och fräscha känsla så finns det saker du kan göra:

- Rengöring Börja med att ta bort eventuell lös smuts eller damm genom att skaka ut tofflorna. Använd sedan en mjuk borste, som en mockaborste för att försiktigt borsta ytan på tofflorna. Detta tar bort ytlig smuts och hjälper till att återställa fårskinnet till dess naturliga mjukhet.
- Fårschampo Om dina tofflor har fläckar eller är riktigt smutsiga, kan du överväga att använda ett speciellt fårschampo. Följ instruktionerna på schampoflaskan för att rengöra tofflorna. Efter rengöring, se till att du noggrant sköljer bort schampot och låter tofflorna torka ordentligt.
-Undvik värme: Placera aldrig dina Fårskinnstofflor nära direkt värme, som radiatorer eller element. Hög värme kan torka ut skinnet och leda till sprickor. Låt tofflorna torka i rumstemperatur.
-Borsta regelbundet: För att behålla den mjuka känslan och utseendet på dina Fårskinnstofflor, borsta dem regelbundet med en mjuk borste. Detta hjälper till att hålla fibrerna lösa och mjuka.
Genom att följa dessa enkla steg kan du fräscha upp dina fårskinnstofflor och förlänga deras livslängd.

Liknande artiklar