• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Löparskor för breda fötter
Skotips & skovård

Löparskor för breda fötter

Om man har breda fötter så kan det vara svårt att hitta löparskor som passar ordentligt och ger tillräckligt med stöd. Vår guide hjälper dig att hitta rätt löparskor, oavsett om du har en bred, normal eller smal fot.

I vårt team så har vi en utbildad sjukgymnast som testar och provar alla våra skor. I teamet har vi även personal som springer maraton och brinner för löpning. Därför har vi valt att ta in löparskor som passar olika sorters fötter, löparsteg, löparteknik men också för att vara anpassade för olika fotproblem. I vårt sortiment av löparskor så kan du hitta skor i olika läster och olika funktioner för att passa dina fötter så bra som möjligt.

Vår guide nedan hjälper dig att hitta rätt löparskor för just dina fötter

LÖPARSKOR FÖR BREDA FÖTTER
I vårt sortiment så kan du hitta skor med markeringen ”bred” eller ”extra bred” alla dessa modeller har en bredare läst, bredare tåbox och en generösare passform. Vilket gör att de passar även dig som har breda fötter, svullna fötter eller ”knöliga fötter”.

LÖPARSKOR FÖR KÄNSLIGA FÖTTER
I vårt sortiment så hittar du även löparskor för dig med känsliga fötter. På vissa skor så kan du se löparskor som har en grå ikon där det står ”Lämplig för diabatiker” dessa modeller är tillverkade för de som har känsliga fötter, känsliga tår eller har diabetes. Dessa modeller har en rymlig tåbox, mjuka ovandelar och finns även med insidor som är helt designade utan sömmar. Vilket minimerar risken för att skapa skav och tryck.

Liknande artiklar