• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Skor för rullstolsanvändare
Skotips & skovård

Skor för rullstolsanvändare

Rullstolsskor – komfort och funktion

Att välja rätt skor är avgörande för att ge fötterna komfort men också för att inte råka ut för fotbesvär som skavsår, blåsor, fotsmärta eller fotsvett. Därför har vi ett sortiment med fotriktiga skor som även är anpassande för dig som sitter i rullstol.

Vad är rullstolsskor?
Rullstolsskor är precis som det låter, skor som är anpassade för dem som sitter i rullstol. Skorna är specifikt tillverkade för att ge fötterna komfort, men samtidigt vara smidiga att ta av och på. Nedan så kan du läsa mer om skornas olika fördelar:

-Anpassningsbara: Skorna är tillverkade med anpassningsbara funktioner för att underlätta både på- och avtagning. Antingen är de utrustade med kardborreband eller remmar som gör skorna lättare att hantera vid på- och avklädning. Detta är även fördelaktigt för anhöriga och vårdpersonal när de ska hjälpa till att ta av och på skorna.

-Lätta: Rullstolsskor är tillverkade för att vara lätta, vilket hjälper till med att minska belastningen på fötterna.

-Mjuka och flexibla material: Skorna är även tillverkade i mjuka material som läder och tyg – det är för att ge en mjuk känsla till fötterna men samtidigt som de formas efter fötterna för att ge optimal komfort.

Liknande artiklar