• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Varför Skechers?
Skotips & skovård

Varför Skechers?

Undrar du varför Skechers har blivit så populära, eller varför du ska köpa ett par?
Här har vi svarat på varför Skechers skor har blivit ett av världens populäraste märken och fördelarna med skorna, kontra ”vanliga sneakers”

Skechers är ett amerikanskt skoföretag som ursprungligen kommer från USA. Företaget grundades 1992 av Robert Greenberg i Manhattan Beach, Kalifornien, USA. Sedan dess har Skechers blivit ett världsmärke.
Anledningen till framgångssagan är komforten i deras skor och att de ger fötterna en bättre, mjukare bas att gå och stå på, vilket i sin tur bidrar till att lindra olika fotproblem som trötta fötter, hälsmärta och fotsmärta – och nedan så kan du läsa mer om Skechers olika komfort-teknologier.

Exceptionell komfort: Skechers är kända för sina bekväma skor. Många modeller är utrustade med den innovativa Memory Foam-teknologin, som formar sig efter din fot för en personligt anpassad känsla.
Stödjande sulor: Skechers skor är designade med stödjande sulor som hjälper till att avlasta trycket på känsliga områden i dina fötter. Detta är särskilt fördelaktigt för dem som lider av fotproblem som plantar fasciit eller hälsporre.
Mångsidighet: Oavsett om du behöver vardagsskor, träningsdojor eller avslappnade sneakers, har Skechers ett brett utbud av stilar som passar din livsstil. Du kan enkelt hitta skor som passar för olika aktiviteter och tillfällen.
Stil och design: Skechers kompromissar inte med stilen. Deras skor är trendiga och moderna, och du kan hitta en mängd olika färger och mönster för att matcha din personliga stil.

Skechers olika fotbäddar och teknologier:

Memory Foam: Denna teknologi är som en skön omslutande kram för dina fötter. Memory Foam-inlägg ger en överlägsen dämpning, vilket gör dem perfekta för dem som letar efter en skonsam och avlastande upplevelse. Denna mjuka, formbara inläggsmaterial anpassar sig efter din fot, omsluter den som en skräddarsydd kudde och minskar trycket på känsliga områden.

Arch Fit: Om du lider av överpronation eller behöver extra stöd för fotbågen, är Arch Fit-teknologin en räddare. Denna fotbädd är särskilt utformad för att ge ditt fotvalv det stöd det behöver. Det hjälper till att korrigera och stabilisera fotens naturliga position, vilket minskar överbelastning på specifika områden och hjälper till att förhindra obehagliga fotproblem. Arch Fit ger inte bara ökat stöd utan även ökad stabilitet för ditt steg.

Relaxed Fit: För dem som värdesätter extra utrymme och en avslappnad passform, är Skechers Relaxed Fit-teknologi det ultimata svaret. Denna innovativa funktion ger en rymligare skoform, vilket ger fötterna den frihet de förtjänar. Med en avslappnad passform behöver du inte oroa dig för trånga skor, och du kan njuta av total bekvämlighet utan att behöva kompromissa med stil.

Goga Mat: Om du någonsin velat uppleva en känsla av att gå på moln är Goga Mat-teknologin det du letar efter. Denna innersula är specialdesignad för att ge en ojämförlig mjukhet och känsla av svävande komfort. Dess unika konstruktion hjälper till att lindra tryckpunkter på fötterna, vilket är särskilt viktigt när du är på språng hela dagen.

Liknande artiklar