• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Vilka tofflor är varmast?
Skotips & skovård

Vilka tofflor är varmast?

När det gäller att välja de varmaste tofflorna finns det flera faktorer att tänka på, inklusive material, isolering och design. Nedan har vi listat de vanligaste tofflorna som man kan använda om man fryser om fötterna eller vill ge sina fötter värme:

Fårskinnstofflor: Fårskinn är känt för sin naturliga isolering och värme. Tofflor tillverkade av äkta fårskinn kan hålla dina fötter varma och bekväma, särskilt om de har en mjuk och tjock insida av fårskinn.
Ulltofflor: Ull är ett naturligt värmereglerande material som håller värmen även när det är fuktigt. Ulltofflor, särskilt de med extra foder, ger bra isolering och komfort.
Fodrade tofflor: Många tofflor är speciellt fodrade med varma material som fleece, syntetiskt pälsfoder eller quiltat foder. Vilket även ger en len och lyxig känsla till fötterna.
Högt skuren design: Tofflor med hög kragdesign som täcker ankeln ger extra värme genom att hålla hela foten och en del av vristen täckt.
Dubbla lager: Tofflor med dubbla lager av isolerande material eller med extra tjocka sulor kan också vara varmare än tunnare alternativ.
Stängda tåpartier: Tofflor med stängda tåpartier, särskilt de som är tillverkade av varma material, kan hålla dina tår extra varma.

Rätt storlek:Det är också viktigt att välja rätt storlek så att tofflorna inte blir för trånga och begränsar cirkulationen.
Så när du letar efter varma tofflor så kan du titta efter detaljer som foder, material och design.

Liknande artiklar