• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Kalla golv hemma? Håll fötterna varma med dessa tips
Tips och råd för dina fotproblem

Kalla golv hemma? Håll fötterna varma med dessa tips

tips 1

FÅRSKINNSTOFFLOR

Använd fårskinnstofflor när du är hemma, eller på jobbet för att slippa kalla golv och kalla fötter.
Fårskinnstofflor är de perfekta tofflorna att investera i, anledningen är att de ger dina fötter värme när de är kalla - men behåller dina fötter svala när det är för varmt. Vilket gör att dina fötter får ett optimalt klimat att vara i. Fötterna blir inte kalla – och de blir inte för varma och svettiga. Samtidigt som fårskinnets mjuka och fluffiga insida ger en len och härlig känsla till dina fötter.

Nedan så ser du våra bästsäljande fårskinntofflor – och de finns i flera olika färger och modeller

tips 2

VARMA STRUMPOR

Om du inte vill använda fårskinnstofflor, eller inte kan ha fårskinnstofflor på jobbet så använd varma strumpor. Strumporna gör stor skillnad, speciellt om du använder skor som inte håller fötterna varma.

Våra varma strumpor är specifikt tillverkade för att ge dina fötter komfort men samtidigt hålla dina fötter både varma och torra. Det bästa materialet till kalla fötter är ull. Ull har naturliga, temperaturreglerande egenskaper som ger dina fötter ett optimalt klimat att vara i och en behaglig komfort som motverkar kalla fötter. Ullen neutraliserar samtidigt doft och transporterar effektivt bort fukt från fötterna.
Det innebär att ullstrumporna behåller dina ben och fötter behagligt varma när det är kallt, men behåller dem svala när det är varmt.

Nedan så ser du våra bästsäljande varma strumpor – och de finns i flera olika färger och modeller

tips 3

PRODUKTER FÖR KALLA FÖTTER

För att bli av med kalla, frusna fötter så gäller det att du skyddar dina fötter mot kyla. Genom att använda varma strumpor, varma skor eller värmesulor som ger dina fötter värme och ser till att behålla fötterna varma. Men om du inte vill använda fårskinnstofflor eller varma strumpor så finns det andra produkter som sulor, fotkrämer och skor som ger dina fötter värme.

Nedan så ser du våra bästsäljande produkter för kalla fötter

Liknande artiklar