• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
Vad ska man göra om man har kalla fötter?
Tips och råd för dina fotproblem

Vad ska man göra om man har kalla fötter?

Här kan du hitta bra tips på stödstrumpor som bidrar till att göra kalla fötter, varma.
Alla kan drabbas av kalla fötter. Det är ett vanligt förkommande problem och det finns många olika orsaker till att fötterna är kalla och att temperturen i kroppen påverkas. Det är allt från klädsel och lufttemperatur till åderförkalkning, diabetes, ålder, att det är genetiskt eller andra faktorer som kan påverka både händer och fötter.

Det kan även bero på dålig blodcirkulation. Med dålig blodcirkulation innebär att syre och näring inte når ut som det ska, för att kunna försörja kroppens alla vener och vävnader. Därför kan dålig blodcirkulation orsaka obehag i händer, fötter och tår. Vilket i sin tur orsakar hinder för att kunna göra olika aktiviteter i vardagen. Oftast går det att behandla själv.
VI TIPSAR
Vi vill rekommendera att välja bra produkter såsom varmare stödstrumpor i ull eller merinoull. Strumporna finns i olika designstilar och material. De är speciellt framtagna för att öka både blodcirkulationen och samtidigt bibehålla värmen, så dina fötter är redo för såväl kalla golv som minusgrader utomhus.
Genom att investera i ett par ullstödstrumpor eller varma stödstrumpor, kommer det garanterat hjälpa dig under kalla vinterdagar.

Liknande artiklar