Om oss

Minfot.se - Gå rätt Gå skönt

Minfot är ett familjeägt e-handelsföretag från Båstad som gör det enkelt att köpa kvalitativa produkter för lyckliga fötter och ökad livskvalitet. Med stora kunskaper om fötter och kropp erbjuds produkter som ökar vårt välmående med hjälp av inlägg, sulor, stödstrumpor, fotvård, tofflor eller skor. Kort sagt, Minfot.se hjälper människor att gå rätt och att gå skönt.

Minfots passion och vision

Minfot har en tydlig övertygelse. Våra fötter förtjänar mer uppmärksamhet! Fötterna bär oss genom livet, tar oss genom vardagen och mot nya upplevelser och mål. Men våra fötter utsätts samtidigt för hårda påfrestningar. För varje steg vi tar absorberar fötterna kroppens tyngd och påverkar vår rörlighet, vår hållning - hela vårt välmående. Därför är det en smart idé att bry sig om fötterna. För ett bättre och skönare liv.

Minfot är ett familjeföretag med bas i Båstad på Bjärehalvön. Ett företag med medarbetare som drivs av att hitta och erbjuda kvalitativa produkter som hjälper människor gå rätt och gå skönt. Produkter som höjer människors livskvalitet och välmående.

Minfot startades 2011 av sjukgymnasten Cajsa Krikström. Efter sex år som legitimerad sjukgymnast drev Cajsa butiker inom hälsoprodukter innan hon startade Minfot. Visionen var att göra det enkelt att, oavsett var man bor, ha nära till rätt kunskap och rätt produkter för lyckligare fötter och starkare kroppar. Med ett genuint intresse för hälsa, kropp och själ är Cajsas vision att erbjuda Sveriges mest välsorterade webbutik med produkter som höjer livskvaliteten för människor i alla åldrar. Oavsett om det handlar om inlägg, sulor, stödstrumpor, fotvård, tofflor eller skor.

Välkommen till ett skönare liv med Minfot!