• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
presentkort-skor.jpg
presentkort-skor.jpg

Minfot Digitalt presentkort 1500kr

1 500 kr

Färg

  • presentkort-sandaler.jpg
  • presentkort-stödstrumpor-strumpor.jpg
  • presentkort-tofflor.jpg
  • presentkort-skor.jpg

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

Minfot

Kategorier

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Digitalt presentkort för 1.500 kr som passar perfekt att använda till skor, sandaler och tofflor. Presentkortet är en perfekt gåva när du inte vet vad du ska ge, och passar lika bra som julklapp, födelsedagspresent eller mors-och fars dag present. 
 
Letar du efter ett presentkort till skor, sandaler, eller tofflor? Eller ett presentkort till den som behöver stödstrumpor, strumpor och fotvård? Eller till den som älskar både skor och skovård? Våra Minfot-presentkort passar perfekt att ge bort som julklapp, i födelsedagspresent, som morsdag-eller farsdagspresent. 
 
Eller varför inte ge bort på babyshowern? Vi har flera produkter som är designade för gravida, men har också ett sortiment av söta fårskinnstofflor till små babyfötter. Eller varför inte ge bort ett presentkort som studentpresent eller som gåva när någon har avslutat sin utbildning? Vi har ett stort sortiment av arbetssandaler och arbetsskor som är perfekt för att ge sig ut i arbetslivet. 
 
Men oavsett anledning till att just du letar efter ett presentkort så passar våra presentkort till alla, i alla åldrar och det gäller på hela vårt sortiment som består av skoinlägg, sandaler, tofflor, skor, stödstrumpor, skovård, broddar, fotvård, accessoarer, stöd och skydd. 
 
Presentkortet levereras digitalt via epost efter köp, inom ca 15 minuter, till den epostadress du registrerar. I mailet finns ett unikt presentkortsnummer som mottagaren anger i vår kassa vid köp.
 
Du betalar din order av presentkort som vanligt via Klarna. Rabatter eller rabattkoder gäller ej vid köp av presentkort.
 
Presentkortets värdekod är giltig i två år efter inköpsdatum.
 
Vid betalning med presentkort anger du den unika värdekoden i fältet för presentkort i kassan. Handlar du för en del av presentkortets värde kan du använda resterande värde vid ett senare tillfälle. Om du handlar för en högre summa än presentkortets värde betalar du det resterande beloppet med valfri betalmetod via Klarna.
 
Vid retur av en order där presentkort nyttjats som betalmetod läggs det returnerade beloppet som tillgodo på dig som kund och återbetalas ej. Tillgodot kan nyttjas vid ett senare tillfälle och dras per automatik av nästa gång du gör ett köp.