• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Rea

Här hittar du vår rea med kampanjprodukter, de sista storlekarna som finns i lager och resale. Passa på att fynda bekväma sandaler, skor, tofflor strumpor och stödstrumpor. Använd filtreringen med storlek och varumärken för att hitta dina favoriter. 

Vad är Resale? 

Vi på Minfot.se vill värna om miljön och tar därför ett nytt i initiativ när det gäller hanteringen utav våra produkter. När det gäller att hjälpa miljön så tror vi att det är många bäckar små som gäller, och där små ansträngningarna kan göra en stor skillnad. Därför har vi valt att starta RESALES.

Här säljer vi produkter där varans utseende och kvalité är densamma som en ny, oanvänd produkt. Men varan kanske fattas sin förpackning, låda eller prislapp. Det kan också vara produkter vars förpackningar som har försvunnit någonstans i processen eller har produkterna använts vid exempelvis modell och produktfotograferingar.

Istället för att makulera, kasta eller låta dessa produkter stå och samla damm har vi istället valt att sälja dem för ett rabatterat pris. För vi är övertygade om att du precis som vi, tycker att det är innehållet som räknas.

Men det finns också produkter som är helt felfria, men de säljs för att vi vill göra plats till kommande nyheter. Det gör vi för att vi ständigt vill kunna erbjuda dig som kund de senaste produkterna som finns på marknaden.

269 produkter

269 produkter

AKU-fodrade-skor-EGA-Goretex.jpg
Vattentätt
Varmfodrat

AKU EGA Gore Tex W Beige

2 449 kr
3 499 kr
Ibiza-arcopedico.jpg

Arcopedico Ibiza Black

899 kr
1 199 kr
fotriktiga-skor-arcopedico-L74.jpg

Arcopedico J7 Black

999 kr
1 199 kr
arcopedico-skor-dam-nice.jpg

Arcopedico Nice H98 Black

899 kr
1 395 kr
fotriktiga-skor-scott-black.jpg

Arcopedico Scott Black

899 kr
1 299 kr
svarta-ballerinaskor-svart-seina.jpg

Arcopedico Seina Black

849 kr
1 095 kr

Du har sett 36 av 269 produkter

Populära filtreringar