• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
Birkenstock-sandaler-sonora-Crosstown-black.jpg
Mjuk fotbädd
Birkenstock-sandaler-sonora-Crosstown-black.jpg
birkenstock dam 35-42.jpg
Birkenstock

RESALE Birkenstock Sandaler Sonora Crosstown Black

999 kr
1 449 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

RESALE - Skornas skolåda saknas.
 
Vi på Minfot.se vill värna om miljön och tar därför ett nytt i initiativ när det gäller hanteringen utav våra produkter. När det gäller att hjälpa miljön så tror vi att det är många bäckar små som gäller, och där små ansträngningarna kan göra en stor skillnad. Därför har vi valt att starta RESALES. Där säljer vi produkter där varans utseende och kvalité är densamma som en ny, oanvänd produkt. Men varan kanske fattas sin förpackning, låda eller prislapp.

 __________________________________

 

Birkenstock Sonora Crosstown är fotriktiga sandaler för promenader. Välsittande sandaler med hälrem och anatomisk fotbädd som är dämpande när man går. Sandalerna har tre justerbara remmar för bästa passform. Dessa sandaler har Birkenstock Narrow Fit, vilket passar den normalbreda till lite smalare foten.

Dessa lite mer äventyrliga birkenstocksandaler har en rejälare sula med bra grepp som passar både på stadsvandring och naturstigar. Den kraftiga sulan är slittålig och skyddar en bit upp på sidorna. Crosstown sandaler har två skumlager mot foten som ger en skön och flexibel fotbädd. Ytan är även klädd med mocka för bästa komfort och ventilation. Korksulan på sandalerna ger naturlig dämpning och avlastning under många timmar på språng. 

Färg: Black 
Läst: Smal, Narrow Fit 
Material ovandel: Birko-Flor, syntet 
Material fotbädd: Mocka 
Yttersula: PU, antihalk