ten-points-amelia-6-aqua.jpg
ten-points-amelia-6-aqua.jpg

Ten Points Sandal Amelia 6 Aqua

599 kr
1 095 kr

Färg

  • ten-points-amelia-6-black.jpg
  • ten-points-amelia-orange-spice.jpg
  • ten-points-amelia-6-aqua.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Högklackade sandaler från Ten Points med PU-botten för ett dämpat och avlastat steg.
 
En klackhöjd på ca 8 cm ger en elegant siluett och en mjukstoppad fotbädd ger samtidigt behaglig komfort och dämpning till steget. Överdrag av kromfritt läder är snällt mot huden och ger en len, lyxig känsla.
 
Den mjuka polstringen i kombination med PU-bottnen ser även till att förfoten inte tar all belastning, utan hjälper till att ge en jämnare viktfördelning.
 
Sandalerna har en ovandel i vegetabiliskt garvat läder där lädrets naturliga struktur har bevarats, vilket ger en unik look till varje par. Lädret är mjukt och behagligt följsamt. Ovandelen formar sig efter dina fötter och blir bara mer bekväm ju mer du använder sandalerna. 
 
Den stötdämpande PU-bottnen ger svikt och absorberar stötar när du går, vilket gör att dessa högklackade sandaler passar bra även till dig som står och går mycket. Har du exempelvis en klädkod i ditt arbete som kräver klack är detta ett bra val.
 
Variationer i lädret kan förekomma då dess naturliga struktur har bevarats i produktionen. Ten Points är också noggranna med att ha en så låg miljöpåverkan och så lite svinn som möjligt i sin produktion.
 
Färg: Aqua
Läst: Normal
Fotbädd: Kromfritt läder
Utbytbar fotbädd: Nej
Ovandel: Vegetabiliskt garvat läder
Yttersula: PU