ten-points-mathilda-x-black.jpg
ten-points-mathilda-x-black.jpg

Ten Points Sandal Mathilda X Black

549 kr
1 095 kr

Färg

  • ten-points-mathilda-x-black.jpg
  • ten-points-mathilda-x-magenta.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Elegant designade damsandaler från Ten Points i skandinavisk design med en nätt och snygg siluett och en fotbädd med mjuk komfort. Passande både till vardags och mer finklädda tillfällen då du inte vill kompromissa mellan komfort och stil.
 
Sandalerna har en ovandel i vegetabiliskt garvat läder och består av två korsade remmar över foten. Lädret är följsamt och formar sig även efter dina fötter, vilket bidrar till att göra sandalerna mer bekväma ju mer du använder dem.
 
Fotbädden är behagligt mjukstoppad för bästa komfort, och har ett överdrag av kromfritt läder som är snällt mot huden. Lädret är lent och ger en lyxig känsla.
 
Sandalerna har en tunn yttersula i Neolite med en liten klack som bidrar till ytterligare stötdämpning när du går. Neolite är ett slitstarkt material med bra förmåga att absorbera stötar.
 
Ten Points värnar om både människa och miljö i sin produktion som sker i Portugal med ett gediget hantverk där de som arbetar har rättvisa arbetsvillkor och en bra arbetsmiljö.
 
Alla material är också noggrant utvalda och hanteras varsamt utan krom eller andra tungmetaller, och man tar tillvara på så mycket material som möjligt för att minimera svinn. Detta ger dig ett par unika sandaler där lädrets naturliga levande struktur har bevarats. Färgskiftningar och skillnader i lädrets utseende är normalt.
 
Färg: Svart
Läst: Normal
Fotbädd: Kromfritt läder
Utbytbar fotbädd: Nej
Ovandel: Vegetabiliskt garvat läder
Yttersula: Neolite