• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Arbetssandaler för dam

Hitta arbetssandaler för dam med fotvänlig komfort, ett viktigt val för de som arbetar långa dagar på fötterna. Oavsett om du arbetar inom vården, restaurangbranschen, skolan eller något annat yrke som kräver mycket stående och gående, är det viktigt att ha rätt sandaler för att undvika trötthet, fotsmärta eller skador på fötterna.

När du väljer arbetssandaler bör du leta efter sandaler med ett bra stöd för hålfoten eftersom detta hjälper till att ge dina fötter stöd, utjämnar trycket och minskar belastningen på fötterna. Se till att sandalerna för ditt arbete har en bekväm passform som sitter stadigt på foten, för att undvika skav eller blåsor.

Det finns många olika typer av arbetssandaler för kvinnor, allt från klassiska tvåremmade sandaler till sportigare sandaler med justerbara remmar för att ge en mer personlig passform och således en mer stabil känsla. Välj gärna en arbetssandal med hälrem om du har ett yrke där du ofta är på språng, så att du kan tänka på annat än ditt steg.

Att använda sandaler på jobbet ger en ventilerad och luftig komfort, perfekt för dig som lätt blir varm om fötterna eller bara önskar att få en mer “fri” känsla i fötterna när du jobbar. Naturligtvis lämpar sig alla arbetssandaler väl för att användas både med och utan strumpor beroende på vad som känns bäst för dig. De flesta fotbäddar i våra arbetssandaler är designade i naturliga material som mocka eller läder alternativt microfiber för en mjuk yta mot foten som dessutom har bra andningsförmåga.

Välj arbetssandaler som passar just din arbetsmiljö. Om du arbetar i en miljö där det finns risk för halka eller fall på hala ytor, bör du leta efter sandaler med greppvänliga yttersulor.

För dig som önskar extra funktion eller en högre nivå av komfort finns även specialdesignade arbetssandaler utformade för att ge extra ortopediskt stöd vid exempelvis plattfot eller höga fotvalv. Har du egna skoinlägg finns här även arbetssandaler där det går att byta ut fotbädden.

Genom att arbeta i rätt sandaler kan du undvika att drabbas av trötta fötter. Vi tar hand om dina fötter så att du kan fokusera på det viktiga i ditt arbete och maximera din produktivitet istället för att oroa dig för ömma fötter i slutet av arbetsdagen.

238 produkter

238 produkter

Du har sett 36 av 238 produkter