• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Blåa sandaler

Välkomna en ny säsong med ett par snygga blå sandaler. Hos oss hittar du ett brett sortiment av sandaler i olika nyanser av blått för både dam och herr. Oavsett om du föredrar en mörkare marinblå, koboltblått eller en ljusare turkos nyans, finns det något för alla.

Våra sandaler är inte bara snygga att titta på, de är också otroligt bekväma att bära. Det är viktigt att sandalerna inte bara ser bra ut, utan också att de ger rätt stöd och avlastning för fötterna. Därför har vi noggrant valt ut sandaler som har en fotvänlig design med bekväma sulor och remmar som ger bra grepp och stabilitet. Välj mellan klassiska blå sandaler med två eller tre remmar, med kardborreknäppning eller med hälrem och extra justeringsmöjligheter för bästa tänkbara passform. 

Förutom att blått är en behaglig ton att vila ögonen på är en bra tumregel att dina blå sandaler ska sitta bekvämt på foten och när du går ska du inte behöva anstränga eller spänna fötterna för att få sandalerna med dig i steget.

Våra blå sandaler är tillverkade av högkvalitativa material som läder, mocka eller slitstarka syntetmaterial, vilket gör dem perfekta både för en dag på stranden eller vid poolen. Men de fungerar också lika bra för en promenad i stan eller en avslappnad middag på en uteservering likaväl som att du kan använda dem när du jobbar.