• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Damsandaler

Damsandaler för alla tillfällen hittar du hos oss. På sommaren är sandaler extra skönt att ha på sig men vi har olika modeller som passar lika bra året runt, både inne och ute. Sandaler med väl uppbyggd fotbädd och skön stötdämpning. Mjuka sandaler med elastisk överdel som passar bra för dig med hallux valgus. Slitstarka sandaler med hälrem som du kan ha på långpromenad eller hiking. Sandaler för hälsporre (plantar fasciit) med skålad häl och mjuk fotbädd. För dig som behöver en bredare läst har vi en mängd olika modeller.

Här hittar du mjuka sandaler med stöd för hålfoten, skålad häl, tågrepp. Idealiska för dig som går och står mycket varje dag.

Sandaler i mocka och skinn i klassisk modell, två eller tre reglerbara remmar, ergonomisk fotbädd för ett mer avslappnat steg som gör att du inte blir trött i benen.

Sandaler med elastiska stretch-partier som är perfekta för dig med hallux valgus finns här.

Om du behöver sandaler med lite bredare läst så finns de här.

Bekväma sandaler dam

Hos Minfot.se hittar du de sandaler du behöver för att gå bekvämt hela dagen. Med eller utan hälrem, med bra stöd för hålfot och häl, sandaler med mjukstoppad fotbädd och med bra stötdämpning, här hittar du hela vårt sortiment. Det de alla har gemensamt är att de är fotriktiga.

307 produkter

307 produkter

scholl-sandaler-viareggio-black.jpg
Mjuk fotbädd
Scholl

Scholl Sandal Dam Viareggio Black

899 kr
1 249 kr
scholl-sandaler-marinella-navy.jpg
Scholl

Scholl Sandal Dam Marinella Navy

799 kr
1 099 kr