• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 399kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
MBT-saba-dam-sandaler-svarta.jpg
Mjuk fotbädd
MBT-saba-dam-sandaler-svarta.jpg
MBT-rullsula-saba-svarta-dam-sandaler.jpg

MBT Saba Sandaler W Svart

2 349 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 399 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Detaljer

Recensioner

En nyintroduktion av klassiska SABA sandaler med rullsula från MBT. Sandaler med MBT Performance som är en patenterad rundad sula som aktiverar musklerna när man går och står och kan avhjälpa problem med rygg och leder då de har en avlastande inverkan. 
 
Sandalerna har en positiv instabilitet som gör att musklerna får jobba på ett naturligt sätt vilket ger en naturligare gång som hjälper kroppen till en bättre kroppshållning. 
 
Kardborreremmar på tre ställen låter dig anpassa och justera sandalerna efter din egen fot och få perfekt passform. Du kan justera remmarna både runt hälen, vristen och framme vid tårna. 
 
Sandalerna har behandlats med Serdia odor treatment som neutraliserar dålig lukt. 
 
Fotbädden är klädd i mjuk mesh som ger en skön och bekväm fotbädd. 
 
Färg: Svart
Läst: Normal
Material ovandel: Nubuck
Sula: Performance /högaktiverande sula 
Material yttersula: Non marking Rubber /gummisula
 
Varumärket MBT har funnits sedan 1996 och deras patenterade rundade sula har gjort succé över världen. Genom att sulan är rundad uppstår en för kroppen positiv instabilitet som förbättrar kroppshållning, lindrar knäsmärta och avlastar leder och rygg.
 
Den patenterade instabila sulan i MBT-skor har en positiv effekt på hela kroppen, och förutom rygg-, höft- och knäsmärta kan MBT även lindra diverse fotproblem, exempelvis hälsporre (plantar fasciit), besvär med hälkuddarna, hälseneinflammation samt hallux valgus, hammartå och andra besvär med tårna. Den instabila MBT-sulan kan även hjälpa diabetiker med svullna fötter genom en ökad blodcirkulation.