• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
Skona-marie-freja-blommiga-sandaler-svart-fuchsia.jpg
Mjuk fotbädd
Bred Läst
Hållbart
Skona-marie-freja-blommiga-sandaler-svart-fuchsia.jpg

Sköna Marie Damsandal Freja Svart Fuchsia

399 kr
599 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Damsandal Freja från Sköna Marie med Bio Comforts rymliga och mjuka fotbädd. Sandalen har ovandel i svart nubuckläder och på den främre remmen en dekoration i form av blomsterbroderier i guld och rosa. 

 
Bio Comfort har en generös fotbädd för den lite bredare foten. Dessutom är fotbädden extra mjuk och skön på denna sandal. Fotbädden på sandalen är uppbyggd med stöd för hålfoten och ger dina fötter skön avlastning. Sandalen har en skålad fotbädd så att foten ligger stadigt, denna modellen har även en hälrem som ger extra stabilitet och säkerhet. 
 
Hälremmen justerar du och anpassar enkelt med kardborrebandet för perfekt passform. Den rymliga lästen ger foten ett stabilt stöd och korken i mellansulan ger god svikt som är snällt mot fötter och knän. Tillsammans med yttersulan i EVA gör det att sandalen har en bra naturlig stötdämpning. 
 
Remmarna i nubuck har ett foder på insidan av mikrofiber som ger en skön känsla mot huden. Själva fotbädden är klädd i mocka som andas på ett bra sätt och känns behagligt mot foten. Sandalen har yttersula med räfflor för grepp och den kan givetvis användas både utomhus och inomhus.
 
Färg: Svart Fuchsia
Material: Nubuckläder
Fotbädd: Bio Comfort
Yttersula: EVA
 
Sköna Maries biosandaler är designade och tillverkade för att ge dina fötter välförtjänad lyx och komfort i vardagen. En stilren och klassisk design gör att deras sandaler är passande för många olika tillfällen. De är dessutom ett bra val för både miljö och människa - alla skor från Sköna Marie är fria från PVC, teflon, sexvärt krom, PTFE och andra flourerande kolväten.