• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Sandaler för hälsporre

Här hittar du sandaler som är designade för dig som har besvär med hälsporre, plantar fasciit, Haglunds häl, hälsmärta och ömma hälar.

Hälsmärta är något som vi alla drabbas av och smärta i hälen kan bero på flera olika saker. Hälsmärta och besvär med hälarna kan uppstå på grund av att du har gått och stått mycket, eller på grund av att du har utsatt hälarna för mycket belastning eller belastat hälarna felaktigt. Men hälsmärta kan även bero på hälsporre, inflammation i slemsäckarna, uttrampad hälkudde, bristningar i hälsenan, Haglunds sjukdom, stressfaktur eller serves skada. HÄR hittar du fler produkter som är designade för att lindra besvär i samband med hälsmärta.

Hälsporresandaler

Hälsporresandaler är precis som det låter, sandaler för hälsporre. Men sandalerna har även blivit populära hos dem som går och står mycket. Eller hos dem som har besvär med trötta, ömma fötter. Anledningen till att sandalerna har blivit populära är att de är anatomiskt eller ergonomiskt utförda. Vilket gör att de ger sandalerna komfort, avlastning och ett skönare steg. Samtidigt som hälsporresandalerna avlastar hälen, vilket lindrar både smärta och obehag.

Hur fungerar hälsporresandaler vid hälsmärta?

Sandalerna för hälsporre är designade för att ge både avlastning och komfort. Sandalerna är designade för att ge stötdämpning till hälen, vilket ger en mjukare bas att gå och stå på. Samtidigt som det avlastar hälen.

Sandalerna är designade med en extra gelkudde i hälen som hjälper till att avlasta hälarna och samtidigt absorbera de stötar som hälen utsätts för när vi går och står. Vilket minimerar påfrestningar på hälarna, ger komfort och lindrar smärtan.

Hälsporresandalerna är även designade med en skålad häl, eller en häl som är anatomiskt utformad. Vilket hjälper till med att stabilisera hälen och samtidigt centrerar hälen vid belastning.

Genom att sandalerna hjälper till med att lindra smärta och obehag så minimerar du risken att få ytterligare besvär. När man har ont i hälarna är det normalt att man anpassar sin gång och hur man står, för att minimera smärtan. Men det kan skapa ytterligare besvär som felbelastning i fötter, knän, höfter och rygg. Därför är det viktigt att om du har besvär med hälsmärta att du försöker behandla den i så tidigt skede som möjligt.

Du kan använda hälsporresandalerna både till vardags, hemma eller på jobbet och sandalerna finns i flera olika modeller, med olika läster och material – beroende på vad just du föredrar och behöver.

Du kan även använda sandaler för hälsporre om du sedan tidigare har haft problem med hälsmärta. Sandalernas anatomiska uppbyggnad och teknologi med dämpning i hälen ger dina fötter de bästa förutsättningarna och minimerar risken att du ska drabbas av hälbesvär igen.

31 produkter

31 produkter

Du har sett 31 av 31 produkter