• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Herrsandaler

Herrsandaler som är bekväma och passar lika bra ute som inne hittar du hos oss. Med eller utan hälrem, sandaler som är snygga samtidigt som de är fotriktiga. Det är extra skönt med sandaler när det är varmt men som innesko passar sandalen utmärkt året runt. Hos oss hittar du sandaler för allt tillfällen och de har det gemensamt att de är bekväma och sköna att gå och stå i.

Klassiska sandaler med två eller tre remmar hittar du här. Anatomiskt fotbädd med stöd för hålfoten, skålad häl och tågrepp gör att ditt steg blir mer avslappnad och motverkar trötthet.

Sandaler med bredare läst och lite extra rymd finns här. En del modeller har även uttagbar sula och extra långa remmar som går att klippa av för att få rätt storlek.

Vill du ha sandaler med mjuk fotbädd hittar du dem här, både med och utan hälrem.

Fotriktiga sandaler herr

Sandaler som sitter skönt på foten och ger bra stöd minskar tröttheten i både ben och fötter. Överdel i skinn eller mocka, med eller utan hälrem, bra stötdämpning och en bekväm fotbädd.

Herr sandaler skinn

Här hittar du våra herrsandaler i skinn. Bekväma, snygga och fotriktiga.

Vandringssandaler herr

Rejäla sandaler för vandring som har hälrem för att de ska sitta ordentligt på foten, yttersula med bra grepp och fotbädd som ger bra stöd och stötdämpning.

40 produkter

40 produkter

Du har sett 36 av 40 produkter