• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
herrsandaler-keen-1001870.jpg
Mjuk fotbädd
Hållbart
herrsandaler-keen-1001870.jpg
keens-herr-bison-100187.jpg
sandaler-herr-keen-1001870.jpg
keens-mens-bison-1001870.jpg
keen-skor-herr-001870.jpg

Keen Mens Newport Bison

999 kr
1 499 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Stötdämpande herrsandaler från Keen, ett varumärke som har blivit känd världen över för att tillverka de bästa sandalerna för vandring och friluftsliv. 
 
Sandalerna har en unik stötdämpning med Keens Metatomical Footbed Design, som är anatomiskt utformad för att ge dig och dina fötter ett behagligare steg och samtidigt lindra trötthetsskänslan i fötterna. 
 
Sandalernas fotbädd har ett lätt hålfotsstöd som avlastar och ger ett behagligt stöd till fotvalvet. Vilket bidrar till en jämnare viktfördelning, korrigerar eventuella felställningar och ger stressade fötter en chans att slappna av. 
 
Sandalerna har även Keens välkända och patenterade tåskydd som är en skyddade och rymlig tåbox som ger dina tår en chans och slappna av. Samtidigt som tåboxen skyddar dina tår när du är ute i naturen.
 
Sandalerna är designade med Keens elastiska snabbsnörning som gör att smidigt och enkelt kan anpassa skorna efter din fots form. Vilket ger en optimal passform, behaglig komfort och stabilitet till hela foten.
 
Yttersulan är unikt designad för att ger bra och stabilt grepp utan att lämna märken
 
Färg: Bison
Normal läst
Vattentålig: Ja 
 
 
 Alla skor som säljs av KEEN är producerade och utvecklade för att vara anatomiskt utformade och ge stötdämpning och stabilitet.