• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
MBT-herrsandal-rund-sula.jpg
Bred Läst
MBT-herrsandal-rund-sula.jpg

MBT Kisumu Classic Black Herrsandal

2 199 kr
2 399 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

KisumKisumu Classic är en populär sandal för både arbete och fritid. MBT har en patenterad rundad sula som ger en positiv obalans för kroppens muskler som får jobba lite extra, samtidigt som du får en bättre hållning och avlastar leder och rygg. Sulans teknologi gör att du även avlastar hälsenan vilket gör att sandalerna passar dig som har problem med hälsporre eller Haglunds häl. Den rundade sulan gör att trycket på framfot minskar vilket gör att skorna passar även de som har ett nedsjunket fotvalv.

 
Sandalerna passar vid fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Ömma och trötta fötter
-Onda leder
-Gikt
 
Sandalen har en rejäl fotbädd och med sina 3 justerbara remmar kan den justeras att passa de flesta fötter. För högsta komfort så sitter det under den främre remmen även en bred resår.
 
Sandalens insida är klädd i neopren som ger mjukhet och ovansidan är tillverkad i slitstark nubuck.
 
Rymlig fotbädd i mikrofiber.
 
Färg: Svart
 
MBT är det revolutionerande varumärket som lanserades 1996 och som sedan dess gjort succé världen över. MBT-skorna med den patenterade instabila, runda sulan blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Sulans instabilitet aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT-skorna passar mycket bra både till arbete, sport och fritid och rekommenderas ofta av sjukgymnaster och läkare för att lindra och avhjälpa problem i rygg, höft och knäled.