• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
mbt_lila_6_black_charcoal.jpg
Mjuk fotbädd
mbt_lila_6_black_charcoal.jpg
mbt_lila_6_black_charcoal_2.jpg
mbt_lila_6_black_charcoal_3.jpg
mbt_lila_6_black_charcoal_4.jpg
mbt-sandaler-lila-6-ryggproblem-hälsporre.jpg

MBT Lila 6 Black Charcoal Sportsandal

1 669 kr
2 090 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Lila 6 Black/Charcoal Gray är en allsidig sportsandal från MBT, med tre reglerbara remmar i slitstark syntetisk nubuck med vävband. Perfekt sandal för en aktiv fritid utomhus, men som också passar lika bra inomhus.
 
Sandalerna passar fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Ömma och trötta fötter
-Onda leder
-Hälseneinflammation
-Gikt
 
Skön fotbädd tillverkad i mikrofiber samt yttersula i non-marking-gummi, vilket gör att du kan använda MBT-sandalerna inomhus utan att riskera att lämna märken på golvet.
 
MBT-sandalerna har en unik instabil sulkonstruktion, Dynamic, som är skonsam mot rygg och leder samt ger en rakare hållning och ökad muskelaktivitet.
 
Färg: Svart/Grå
 
MBT är det revolutionerande varumärket som lanserades 1996 och som sedan dess gjort succé världen över. MBT-skorna med den patenterade instabila, runda sulan blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Sulans instabilitet aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT-skorna passar mycket bra både till arbete, sport och fritid och rekommenderas ofta av sjukgymnaster och läkare för att lindra och avhjälpa problem i rygg, höft och knäled. Sulans teknologi gör att du även avlastar hälsenan vilket gör att sandalerna passar dig som har problem med hälsporre, hälseneinflammation eller Haglunds häl.